Сублимација печатење

www.tshirtpressmachine.com специјализирана за производство, снабдување и извоз Сублимација печатење, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Сублимација Мастила
  Сублимација Мастила
  Големина: 1 л
  Боја: C, M, Y, K, LC, LM
  За Epson, HP, Canon печатач
  Тема:
  • Добра хемиска стабилност со прскалка затнувањето - бесплатни
  • Image реалноста, природата и живописни бои
  • Не текстура леплив
  • fadeless
  • Најчесто се користи за најлон, полиестер, кригла, и др
 • Сублимација печатење на хартија
  Сублимација печатење на хартија
  Карактеристики на производот
  Висок - ослободување боја - под топлината - трансфер хартија има слој да се одржи на мастило. Во текот на печатење, топлина од прес сублимира мастило во гас форма. На објавен мастило пареа тогаш обврзници со на површината на материјалот за да формираат постојан печати.

  Примена Инструкции
  Мастило: Сублимација мастило
  Температура: 195°C
  Време: 35 секунди
  Притисок: средни (35 psi)
  Тргни: Студената Тргни
  Препорачани Ткаенини
  Полиестер
 • Сублимација за пренос на топлина хартија
  Сублимација за пренос на топлина хартија
  Карактеристики на производот
  Тоа може да печати со висока дефиниција слики со брзо сува функција.
  Тоа покажува совршена трансфер со шарени слики кои не ќе згаснат.

  Примена Инструкции
  Мастило: Сублимација мастило
  Температура: 195°C
  Време: 180 секунди
  Притисок: средни (35 psi)
  Тргни: Студената Тргни

  Препорачани Ткаенини
  Метал, керамички плочки, кригла, плочи, итн
Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Сублимација печатење

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano